Post-apokalyptisk Nettverk (PAN)

Basert på ZetaTalk

Informasjon

Idé-banken

Medlemmer: 2
Siste aktivitet: jun 20, 2013

Her kan du komme med idéer og forslag, ris og ros, til PAN.

**********************************************************************

Diskusjonsforum

Ros!

Startet av RKM mar 26, 2010.

Ris!

Startet av RKM mar 26, 2010.

Kommentarvegg

Kommenter

Du må være medlem av Idé-banken for å kunne legge til kommentarer!

Kommentert av RKM den 3 mars 2012 kl. 14.24

PAN er på ingen måte i konkurranse med andre ning-fora eller med diverse survivalisme-fora. Så all den lærdommen og kunnskapen som kan hentes fra andre fora er bare positivt, så kan man bli mer aktiv her inne når man personlig synes at konteksten til PAN begynner å bli relevant.

 

Det må jo oppstå visse problemer med de "rene" survivalisme-foraene når de skal være mer eller mindre fri for kontekst. Hva skal man forberede seg på? Noe lokalt, regionalt, eller globalt? Hvilken type kataklysmer skal man forberede seg på? Hvilket tidsintervall i "survival-modus" skal man forberede seg på? Måneder, år eller resten av livet? Hvis det skulle bli resten av livet, blir fordelen med et forberedt team ganske opplagt. Skal man prøve å ta med seg kultur inn i den nye tid, eller skal man gå fullstendig opp i naturen på indianervis?

Kommentert av RKM den 2 mars 2012 kl. 23.03

Hei Frøyatro,

Som jeg skriver i min artikkel Ningforumet Bakkemannskapet åpnes! (NyS, feb/2012), så er det temmelig dødt på alle diskusjonsfora. Hva som er forklaringen vet jeg ikke, men for å være en befolkningen på 5 milioner mennesker så er den generelle diskusjonsaktiviteten nå på nullnivået.

 

Nå som kataklysmene ifølge ZetaTalk har blitt satt på midlertidig "vent", er det jo mye annet som kan diskuteres enn akkurat fremtiden, som f.eks. bevissthetsparadigmet, ET/V, NWO, historien osv. Men folk flest har vært i en svært overfladisk-passiv modus de siste årene. Jeg slettet 170 medlemmer som ikke hadde profilbilde, og bare én av dem hadde en reaksjon. Det sier litt.

 

Medlemmer (1)

 
 
 

Medlemmer

© 2022   Created by RKM.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår