Post-apokalyptisk Nettverk (PAN)

Basert på ZetaTalk

Historie: Sitchin, Däniken, Nibiru, kataklysmer

Informasjon

Historie: Sitchin, Däniken, Nibiru, kataklysmer

Sitchins og ZetaTalks fortelling om planeten Nibiru, dens mange kataklysmiske nærmøter med Jorden, og hvordan en gruppe av dens beboere ("anunnakiene") preget jordmenneskets eldste kulturer, lyder som eventyr. Hva sier forskning og vitenskap? Kan noen av påstandene bekreftes?

Medlemmer: 2
Siste aktivitet: 24 apr

Oppdatert: April 2022.

I 2013 ga jeg ut boken Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk, som også er tilgjengelig online. Dette er fortsatt den eneste boken på norsk som gir en fyldig oppsummering av de 14 bøkene til Zecharia Sitchin (1920- 2010), for ikke å snakke om en integrasjon med det beste fra bøkene til Immanuel Velikovsky (1895-1979) samt ZetaTalks kommentarer siden 1995. Boken gir en kronologisk gjenfortelling av menneskets historie frem til ca. 500 f.Kr.

 

Sitchins intervensjonsteori er basert på en bokstavlig tolkning av oldtidskulturenes skrifter, særlig de sumeriske, om de humanoide ”gudene" (anunnakiene) som vandret og fløy omkring her på Jorden, og som skal ha gitt oss sivilisasjonen. Ifølge disse skriftene tok disse ”gudene” æren for å ha skapt mennesket som en genetisk hybrid, for å kunne bruke oss som arbeidsslaver. ”Gudene” hevdet at de kom fra Nibiru.

ZetaTalk hevder at anunnakiene løy da de påsto at de hadde skapt mennesket som en hybrid av dem selv og en forfedreart av dagens moderne menneske. Ifølge ZetaTalk er Homo sapiens riktignok en genetisk skapt hybrid, der DNA fra flere apearter og flere ET-arter ble brukt til å skape hver sine opprinnelige menneskeraser. Men anunnakiene skal ikke ha hatt noe med disse prosjektene å gjøre.

 

ZetaTalk har generelt vært svært positiv til Sitchin som reetablerte Nibiru og anunnakiene i menneskehetens historie. Likevel, de antyder at Sitchin ikke var helt ærlig overfor seg selv i hans dateringer av når Nibiru passerer ekliptikken. Sitchin skrev at Nibirus gjennomsnittlige omløpstid på 3.600 år resulterte i nær­kontakt med Jorden på omtrent følgende tidspunkter:

 

* ca.: 11.000 f.Kr. – 7.360 f.Kr. – 3.760 f.Kr. – 556 f.Kr. – [neste: ca. 3.044 e.Kr.]

 

ZetaTalk opererer med en gjennomsnittlig omløpstid på 3.657 år, og hevder helt andre tidspunkter for Nibirus nærkontakt med Jorden, som resulterte i globale kataklysmer på Jorden:

           

* ca.: 12.400 f.Kr.  – 8.800 f.Kr. – 5.200 f.Kr. – 1.628 f.Kr. – [neste:  ca. 2030 e.Kr.]

 

- Rolf Kenneth Myhre (2010): En hyllest til Zecharia Sitchin (Nyhetsspeilet).

 

Diskusjonsforum

Funn av ET-mumier/kranier

Startet av RKM 24 apr.

Erich von Däniken: En introduksjon

Startet av RKM 3 apr.

Ancient Aliens-serien Ett svar 

Startet av RKM. Siste svar av RKM des 29, 2021.

Maya-kalenderen og Nibiru-syklusen

Startet av RKM. Siste svar av RKM okt 20, 2010.

Kommentarvegg

Kommenter

Du må være medlem av Historie: Sitchin, Däniken, Nibiru, kataklysmer for å kunne legge til kommentarer!

 

Medlemmer (2)

 
 
 

Medlemmer

© 2022   Created by RKM.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår