Post-apokalyptisk Nettverk (PAN)

Basert på ZetaTalk

Informasjon

ZetaTalk

ZetaTalk-nyheter og diskusjon herav.

Medlemmer: 2
Siste aktivitet: 7 apr

Introduksjon

Oppdatert: April 2022.

Illustrasjonen viser Nibirus bane som krysser ekliptikken sørfra.

Nancy Lieder (USA) opprettet i 1995 web-basen ZetaTalk. Hun hevder at hun er i telepatisk og fysisk kontakt med en ET-gruppe kjent som zetaene. Denne gruppen hevder at de opprinnelig kom fra stjernesystemet Zeta Reticuli, men så har hatt tilholdssted her på Jorden åtte ganger lengre enn Homo sapiens. Deres misjon med web-basen ZetaTalk er å varsle menneskeheten om de kommende globale kataklysmer som den innkommende planeten Nibiru vil forårsake når den krysser ekliptikken sørfra. Nibiru går i en svært utstrakt elliptisk bane mellom Sola og en utent, ennå ikke-identifisert tvillingstjerne. Nibiru krysser på sin lange reise mellom de to stjernene ekliptikken gjennomsnittlig hvert 3.567 år. I hvilken grad Jorden da rammes av globale kataklysmer, avhenger av hvor Jorden befinner seg i sin bane rundt Sola når Nibiru krysser.

Nibiru nådde den indre delen av vårt solsystem våren 2003, på innsiden av Venus' bane. Ifølge ZetaTalk vil Nibiru når den krysser ekliptikken forårsake en 90 grader nord→øst jordskorpeforskyvning på Jorden. Det hele vil være over i løpet av en time. Jordskorpeforskyvningen vil utløse globale kataklysmer; over 90 % av menneskeheten vil omkomme under eller i løpet av få år etter disse kataklysmene. Det globaliserte samfunnet, samt de nasjonale samfunnene, vil kollapse.

En tilsvarende men mildere jordskorpeforskyvning skal ha skjedd ca. 1628 f.Kr; som skal ha blitt utnyttet av Moses da han ledet jødene ut av Egypt. Denne dateringen er basert på dateringen av vulkanutbruddet på Thera. Jordskorpeforskyvningen ca. 1628 f.Kr., med kortvarig stopp av Jordens døgnrotasjon, finnes det beskrivelser av fra Egypt (”The Kolbrin”), Mexico (”Annals of Cuautitlán” og ”Popol Vuh”) og Kina (”Bok 5 av Mozi”). For mer om hvordan Nibiru og dens beboere (de som besøkte Jorden ble kalt 'anunnakiene') har påvirket Jorden og menneske­heten i fortiden, se min bok Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk (2013). 

ZetaTalk mistet en stor andel av sine tilhengere i månedene etter mai 2003. ZetaTalk hadde siden 1995 hevdet at Nibiru ville forårsake jordskorpeforskyvning kort tid etter 15. mai 2003. Dette har de i to notater forklart som en hvit løgn:

 

De virkninger som Nibiru har hatt på Jorden siden den ankom den indre del av vårt solsystem i 2003, og frem til 2013, er beskrevet nærmere i mine to artikler:

 

 

 

ZetaTalk-ressurser

* ZetaTalk (Home) 

 

* ZetaTalk Chat arkiv:

 

 * Newsletter Archive.

  • Nancy kommenterer og integrerer informasjonen som zetaene formidler i ZetaTalk Chats.

 

* Earth Changes and the Pole Shift. Diskusjonsforumet til ZetaTalk, der kommentarene fra Nancy Lieder og zetaene først legges ut. Her finner man også all essensiell og integrert informasjon. Forumet er åpent for alle (lesetilgang), men hvis man ønsker å delta der og interagere med de andre brukerne, må man først bli medlem.

* Portaler: Science; Density; Orientation.

 

* Rolf Kenneths web-portal ZetaTalk & Nibiru.

 

Diskusjonsforum

ZetaTalk Movie (2010-2012)

Startet av RKM 7 apr.

Kommentarvegg

Kommenter

Du må være medlem av ZetaTalk for å kunne legge til kommentarer!

 

Medlemmer (2)

 
 
 

Medlemmer

© 2022   Created by RKM.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår