PAN

Post-apokalyptisk Nettverk

RKM
  • Mann
  • Sarpsborg
  • Norge
Del på Facebook Del

RKMs venner

  • Reidun Carstens
  • Hellwege

RKMs grupper

 

Velkommen til Rolf Kenneth!

..........Min personlige hjemmeside ligger her..........


Mitt navn er Rolf Kenneth Myhre. Etter fullførelsen av bibliotekarutdannelsen i 1990, arbeidet jeg som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver for forskjellige kompetansesentre i Oslo. Deretter arbeidet jeg som medisinsk forfatter i seks år; fire av disse årene var for Rikshospitalet. Som medisinsk forfatter skrev jeg 30 artikler om 30 forskjellige sjeldne sykdommer og syndromer, samt et større manus om intersex-tilstander.

I perioden 2003-08 prøvde jeg under forfatternavnet Rolf Kenneth Aristos å etablere meg som selvstendig forfatter innen åndsvitenskap, naturvitenskapene, ET/UFO-emnet, de globale kriser. I 2008 vant jeg 1. prisen i Kolofons manuskonkurranse for "Alternativ Litteratur", som resulterte i utgivelsen av Åndsvitenskapelige visjoner.

 

I 2008 var jeg co-Adm for det lukkede ning-samfunnet Bakkemannskapet for fremtiden, som ble nedlagt i 2012 pga. den norske diskusjonsdøden som siden 2009 har rammet alle diskusjonsfora i Norge. En frukt av Bakkemannskapet var dannelsen av online-magasinet Nyhetsspeilet (NyS) i februar 2009. Mine over 70 artikler for NyS ligger kronologisk ordnet her, og tematisk ordnet her.

I juli 2008 oppdaget jeg web-basen ZetaTalk, som jeg så har integrert i mitt verdensbilde gjennom en rekke artikler. Ning-samfunnet PAN ble startet i mars 2010.

 

I 2013 publiserte jeg boken Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk. Web-versjonen av boken ligger gratis tilgjengelig her.

 

*********************

 

Profilinformasjon

RKMs bilder

  • Legg til bilder
  • Vis alle

RKMs blogg

Ny gruppe på EsoNett: Vitenskap

 

Hvis noen er interessert i å diskutere hva vitenskap er (vitenskapens essens, filosofi, historie, teori/metodologi og sosiologi), velkommen til min gruppe Vitenskap på Esoterisk Nettverk!

http://esoterisk.ning.com/group/vitenskap?xg_source=activity

 

Man må…

Fortsett

Lagt inn den 27 mars 2011 klokken 11.00 — én kommentar

Kommentarvegg (2 kommentarer)

Du må være medlem av PAN for å kunne legge til kommentarer!

Bli med PAN

Klokken 10.36 den 6 mars 2013 sa Birthe Lill Thorvaldsen ...

Plutselig, plutselig kom bildet på plass, enda jeg bare gjorde akkurat det samme ei gang til!!!!1

Klokken 23.46 den 22 mai 2010 sa Reidun Carstens ...

Takk Rolf Kenneth. Dette var jo fort gjort. Hvorfor vente til i morgen med det man kjapt og greit kan gjøre unna med en gang ?
 
 
 

Medlemmer

© 2021   Created by RKM.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår