Post-apokalyptisk Nettverk (PAN)

Basert på ZetaTalk

RKM
  • Mann
  • Sarpsborg
  • Norge
Del på Facebook Del

RKMs venner

  • Birthe Lill Thorvaldsen

RKMs grupper

 

Velkommen til Rolf Kenneth!

..........Min personlige hjemmeside ligger her..........


Mitt navn er Rolf Kenneth Myhre. Etter fullførelsen av bibliotekarutdannelsen i 1990, arbeidet jeg som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver for forskjellige kompetansesentre i Oslo. Deretter arbeidet jeg som medisinsk forfatter i seks år; fire av disse årene var for Rikshospitalet. Som medisinsk forfatter skrev jeg 30 artikler om 30 forskjellige sjeldne sykdommer og syndromer, samt et større manus om intersex-tilstander.

I perioden 2003-08 prøvde jeg under forfatternavnet Rolf Kenneth Aristos å etablere meg som selvstendig forfatter innen åndsvitenskap, naturvitenskapene, ET/UFO-emnet, de globale kriser. I 2008 vant jeg 1. prisen i Kolofons manuskonkurranse for "Alternativ Litteratur", som resulterte i utgivelsen av Åndsvitenskapelige visjoner.

 

I 2008 var jeg co-Adm for det lukkede ning-samfunnet Bakkemannskapet for fremtiden, som ble nedlagt i 2012 pga. den norske diskusjonsdøden som siden 2009 har rammet alle diskusjonsfora i Norge. En frukt av Bakkemannskapet var dannelsen av online-magasinet Nyhetsspeilet (NyS) i februar 2009. Mine over 70 artikler for NyS ligger kronologisk ordnet her, og tematisk ordnet her.

I juli 2008 oppdaget jeg web-basen ZetaTalk, som jeg så har integrert i mitt verdensbilde gjennom en rekke artikler. Ning-samfunnet PAN ble startet i mars 2010.

 

I 2013 publiserte jeg boken Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk. Web-versjonen av boken ligger gratis tilgjengelig her.

 

*********************

 

Profilinformasjon

RKMs bilder

  • Legg til bilder
  • Vis alle

RKMs blogg

Oppdatering 13. desember 2021

Hei alle sammen!

Jeg reaktiverer nå PAN. Jeg har i dag sendt ut fellesmelding, der dere bes om å gi et pip til meg hvis dere fortsatt vil være medlem.

Vedlagt mitt nyreviderte notat "Nivå 7-kataklysmene", som jeg ber alle om å lese igjennom, og gjerne kommentere. VEDLEGG: Niv%C3%A5%207-kataklysmene%2Cp.pdf…

Fortsett

Lagt inn den 13 desember 2021 klokken 12.59

Kommentarvegg

Du må være medlem av Post-apokalyptisk Nettverk (PAN) for å kunne legge til kommentarer!

Bli med Post-apokalyptisk Nettverk (PAN)

  • Ingen kommentarer ennå!
 
 
 

Medlemmer

© 2022   Created by RKM.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår